Tafelstyling

Stylingsplan & Uitvoering

Van weddings en alles wat daarmee te maken heeft, gaat mijn hart sneller kloppen! Alles op zijn best om deze grote bijzondere dag voor het bruidspaar persoonlijk, bijzonder, feestelijk én stijlvol aangekleed te organiseren.  Voor deze bijzondere mag de styling dan ook tot in de puntjes verzorgd zijn. Het is een trend dat er op deze dag gewerkt wordt met een bepaalde kleur of thema, welke geheel past bij het bruidspaar.

Afgelopen zomer kreeg ik voor een zomerse bruiloft de vraag om de tafelstyling te verzorgen.  Voor deze feestelijke gelegenheid viel de keuze van het bruidspaar op het Art & Dining museum restaurant in Dordrecht als locatie voor het feestdiner. Niet alleen de ‘Art’ wat deze locatie uniek maakt; de hele ligging en aanblik met de grote glazen pui maken deze locatie extra bijzonder.

Voor de styling van een bruiloft komt het aan op het ‘lezen’ van de persoonlijke stijl en wensen van het bruidspaar. Voor deze zomerse bruiloft was dit met name een mediterrane uitstraling. Ik werkte hierbij met zomerse kleuren, veldbloemen en exotisch fruit. Olijftakken zijn zeer kenmerkend in mediterrane landen en lenen zich zeer goed voor sfeervolle decoratie. Als basis voor de aankleding van de tafels heb ik  olijftakken gebruikt om de mediterrane sfeer te benadrukken en volume te creeëren.  Het vergrijsde groen geeft een mooi contrast met de vrolijke felle kleuren van bloemen en het exotisch fruit. De echte veldbloemen werden mooi geschikt tussen de olijftakken en afgedecoreerd met het fruit met windlichten. Het resultaat: een feestelijke tafel, als van een plaatje. Ja, het kan ook in het echt!

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw interieur?
Neemt dan snel contact op met Elizabeth!

contact opnemen