Een kleurenpallet gemaakt door Elizabeth

Knus dijkhuis

Kleur & Stijladvies

Voor een van onze opdrachtgevers kwam de vraag voor een kleur- en stijladvies in de woonkamer van een knus dijkhuis. Het huidige interieur bestond uit een klassiek interieur met moderne accenten en warme kleuren zoals rood en créme. Een nieuw kleurenpalet was de behoefte.

Om de juiste kleuren te bepalen ben ik aan de slag gegaan met de kleurenwaaier van Farrow & Ball. Dit zijn Engelse kleuren die een warm kleurpigment hebben. Samen met de opdrachtgever werd er keuze gemaakt voor de volgende kleuren: Off-Black, Sudbury-Yellow, Yeabridge-Green en Wevet.

Deze kleuren komen heel mooi samen met de bestaande vloer, meubels en gordijnen. Daarnaast heb ik een kleurrijke stof met bloemen en vogels toegepast om meer fleur en sfeer aan het interieur te geven.

De kleurrijke stof is toegepast op een ronde poef die als salontafel gebruikt wordt en voor kussens op de bank en fauteuils. Om bepaalde  kleuren uit de stof terug te laten komen bij het eetgedeelte heb ik voor een aantal eetkamerstoelen velours stof toegepast in de kleuren paars en groen.

Met een relatief kleine ingreep in het interieur, is er een geheel nieuwe, eigentijdse sfeer ontstaan met een klassieke knipoog. Een tevreden opdrachtgever en een prachtig eindresultaat.

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw interieur?
Neemt dan snel contact op met Elizabeth!

contact opnemen