Bruin Eetcafé

Ontwerp en styling

‘Eetcafé Prima Fleur’ is een gezellig en knus eetcafé in Brandwijk. Het huidige interieur was vrij gedateerd, met de kleuren zwart, grijs, bordeaux en crème. Ik kreeg de opdracht het interieur een update te geven zonder een zeer ingrijpende verbouwing. Een leuke uitdaging! Ik ben aan de slag gegaan met het ontwerp. Kijkend naar de huidige uitstraling en waar Prima Fleur voor staat, kwam ik al snel tot de conclusie om te werken naar een interieur wat een knipoog geeft naar een ‘bruin café’, in combinatie met stoere materialen en warme kleuren.

De bestaande lambrisering van HPL materiaal is bekleed met oude palletplanken voor een robuust en industrieel effect. De wanden zijn in de kleur ‘Verkeerswit’ geverfd. De kozijnen, deuren en plafond in de kleur ‘Antraciet’. Door toepassing van deze kleurencombinatie onstaat er een knusse sfeer en oogt het geheel fris.  Om het interieur een ruimtelijke beleving te geven heb ik gewerkt met verschillende zithoogtes.

Bestaande tafels zijn voorzien van een nieuw essenhouten blad. Dit zorgt voor een mooi contrast met het zwarte houten onderstel. Om de industriële look af te maken heb ik hoge tafels en een plankenkast ontworpen met zwarte steigerbuizen met ook weer een essenhouten blad zodat dit ook hier weer terugkomt. Een harmonieus geheel en zeker de moeite waard voor wie graag de gezelligheid opzoekt.

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw interieur?
Neemt dan snel contact op met Elizabeth!

contact opnemen