Het kiezen van de juiste kleurenpalet
Kleuradvies

Persoonlijk kleurenpalet creëren

Verschillende aspecten van het ontwerpplan

Kleur en lichtinval

Kleur en lichtinval zijn bepalend voor een interieur. Het is essentieel om deze twee elementen goed op elkaar af te stemmen. Door te spelen met lichtinval en kleurencombinaties ontstaan er kleurnuances die een ruimte de juiste sfeer bieden. Daarnaast kunnen kleuren worden gebruikt om een ruimte groter of kleiner, breder of smaller en langer of korter te maken. De juiste kleurencombinatie accentueert de karakteristieken van een ruimte en creëert diepte.

Samen met Elizabeth op zoek naar de mooiste kleurencombinaties

Kleurencombinaties

Vindt u het moeilijk om de juiste kleur in uw interieur te bepalen? Wij helpen graag met het meedenken over de juiste kleurencombinaties. Om perfect te kunnen bepalen welke kleuren geschikt zijn binnen uw interieur, vinden wij het fijn om persoonlijk bij u thuis langs te komen. Zo kunnen we aan de hand van de bestaande inrichting, sfeer en lichtinval een mooi kleurenpalet creëren.

"kleuren doen het hart sneller kloppen, ze raken je ziel en schenken je vreugde. De zoektocht naar dat gevoel is mijn levenslange passie"

Tricia Guild

Impressie van een kleurplan
Voorbeeld van een gemaakt kleurplan
Impressie van een gemaakt kleurplan

Animatie

Onderstaande animatie geeft een voorstelling van het kleuradviesproces. Zo krijgt u een betere voorstelling van het kleuradvies en weet u precies wat u te wachten staat.

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw interieur?
Neemt dan snel contact op met Elizabeth!

contact opnemen